Highlander new speakers almost zero sounds

More
6 months 1 week ago #202367 by peshewa
I have a 2003 Highlander, non jbl sound system. I installed new speakers and they have less than a whisper at full volume. Stock speakers make sound, just not great sound.
I went to the dealership and they said there is an external amp, roughly in the middle of the cargo area.
Can that be the cause? If so, can it be removed?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Advertisement
More
4 months 2 weeks ago #202776 by GT_in_action
Replied by GT_in_action on topic Highlander new speakers almost zero sounds
Have you solved your issue?

In car business since 1998, and still loving it :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago #202786 by peshewa
Replied by peshewa on topic Highlander new speakers almost zero sounds
Yes I have, thanks for asking. No external amp, just crappy chinesium steroid that claimed big power, but amps burnt out in seconds. I also had a dead short in the factory wiring for the front right door, so I ran new wire there. A better stereo has it working great and I'm getting ready to install a 4 channel amp when I get more time.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 months 2 weeks ago #202792 by GT_in_action
Replied by GT_in_action on topic Highlander new speakers almost zero sounds
Good to hear that

In car business since 1998, and still loving it :)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.244 seconds